Nuk ka rritje të çmimit të energjisë për furrat e bukës

Rezultate imazhesh për furrat e bukes

Për furrat e bukës dhe të gjitha kompanitë që prodhojnë bukë në Republikën e Shqipërisë nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike. Këshilltari i Bordit të Entit Rregullator të Energjisë (ERE) Agim Nashi shpjegoi në një intervistë për ATSH-në, se ERE ka pasur gjithnjë në konsideratë respektimin e vendimeve të qeverisë, për konsumatorët e privilegjuar ndër të cilët buka, ka qenë një nga konsumatorët kryesorë të privilegjuar duke qenë se është dhe pjesë e shportës. Continue reading Nuk ka rritje të çmimit të energjisë për furrat e bukës