SARED në ndihmë të blegtorëve në qarkun e Korçës, përmes trajnimeve dhe asistencës teknike

dele-c1200x600

Projekti SARED është projekti i cili synon zhvillimin e zonave te paavantazhuara rurale. Prej disa kohësh, SARED po ofron asistencë përmes trajnimeve dhe pajisjeve në ndihmë të blegorëve në qarkun e Korҫës. Në bashkëpunim me dy shoqatat “ ADAMA” dhe LEAA” ata po punojnë për të bërë të mundur që të kenë më shumë cilësi në produktete e tyre, të jenë më fitimprurës dhe të kenë  mjaft avantazhe të tjera. Projekti SARED, përmes këtyre dy shoqatave bën presente asistencën që ofron jo vetëm në qarkun e Korcës, por në të gjithë Shqipërinë. Continue reading SARED në ndihmë të blegtorëve në qarkun e Korçës, përmes trajnimeve dhe asistencës teknike