Konsolidimi i tokës, instrument bazë i zhvillimit të qëndrueshëm të bujqësisë

kash 1

Ditën e sotme në ambjentet e Hotel Tirana u mbajt konferenca kombëtare “Konsolidimi i tokës si instrument i zhvillimit të qëndrueshëm të bujqësisë”. Qëndra e Studimeve të Burimeve Natyrore në bashkëpunim me bashkinë Fier, Këshillin e Agrobiznesit Shqiptar dhe organizatat partnere FKPKK ishin organizatorët e kësaj konference.  Aty ishte e pranishme zv. ministja e bujqësisë Ermira Gjeci, kryetari i KASH, Agim Rrapaj, profesor dr. Sherif Lushaj (QSK “Natyra”), deputetët Eduard Shalsi dhe Besnik Bare, përfaqësues të botës akademike  si edhe përfaqësues të Bashkisë Fier. Continue reading Konsolidimi i tokës, instrument bazë i zhvillimit të qëndrueshëm të bujqësisë