Ecuria e bujqësisë, arritjet dhe problematikat që e shoqërojnë

Kontributi i bujqësisë në ekonominë e vendit ka ardhur duke u rritur në vitin 2018, sipas të dhënave të publikuara nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Ministrisë së Financave. Sipas tyre, kjo ka ardhur në sajë të mbështetjes në këtë sektor. Fondi i rimbursimit në bujqësi llogaritet në 22 milion dollar, me përjashtim të IPARD 2 që pritet të ҫelet së shpejti. Ndërsa kryeministri Rama Continue reading Ecuria e bujqësisë, arritjet dhe problematikat që e shoqërojnë