Lajme

rrapajj

Subvencionet për bujqësinë, Rrapaj: Më shumë mbështetje për fermerët

Cerrava-696x318

Çerrava dhe Voskopi, “mina me sahat” e sigurisë ushqimore. Bashkia dhe Drejtoria e Bujqësisë të dorëzuara përballë situatës së dy tregjeve të kafshëve

korrja-e-grurit-770x439

Fermerët shqiptarë reduktojnë prodhimin e grurit, rritet kultivimi i perimeve

rama

Programi “100 fshatrat”, Rama: Binjakëzim me fshatrat europianë

kash 1

Konsolidimi i tokës, instrument bazë i zhvillimit të qëndrueshëm të bujqësisë

RRAPAJ

Kryetari i KASH, evidenton propozimet për paketën e re fiskale, problematikat për SHBB-të dhe fondet IPARD

Mifoli-696x394

Mifoli, tregu i kafshëve rrezikon të kthehet në burim viktimash ushqimore. Bashkia e Vlorës shmang detyrimet ligjore

RRapaj

KASH kërkon transparencë dhe mbështetje për fermerët në aplikimet për fondet IPARD

rrapaj

KASH ofron asistencë për çdo fermer dhe agrobiznes për të aplikuar në fondet IPARD

VLORE, 25.07.2010 - Gatime të traditës në restorantet e bregdetit të Vlorës Ne foto midhje te gatuara ATSH. Foto: Harilla Koçi

Cilësia dhe standardet e midhjes shqiptare, flet zv.ministri Kristo

ministri zv

Zv.ministri Halilaj për ATSH-në: Detaje për sektorët dhe financimin e IPARD në bujqësi

Agim.rr

Zero TVSH per Shoqëritë e Bashkëpunimit Bujqësor

Tregu

Mes derrave, pulave e dhive në Tregun e Kafshëve në Shelqet, ku veterineri ekziston vetëm “mbi kioskë”

qato

Kreu i KASH, merr pjesë në takimin e organizuar nga Ministrja Qato me organizatat e biznesit

Qukes

Tregu i kafshëve të gjalla në Qukës, i rrezikshëm për njerëzit, aq sa shtëpitë publike pa kontroll

Kash

Udhëzues për Biznesin e Vogël në TVSH, ku duhet të tregohet kujdes

20180404_104754

Kryetari i KASH, Agim Rrapaj, evidenton problematikat që pengojnë konkurueshmërinë e prodhimeve bujqësore shqiptare

Bujqesia

KASH përshëndet vendimin për shtyrjen e afatit të aplikimit në subvencione

Bujqesia, Qato

KASH në tryezën sektoriale për bujqësinë

Pamje

Tregu i kafshëve në Milot, si në vitin 1920/ Bashkia në gjumë ndërsa konsumatori në rrezik

PHOTO

KASH në takimin e tretë të Komitetit të Monitorimit IPARD II

infrastrukture

KASH në tryezën sektoriale mbi problematikat në infastrukturë

photo 2

Tregu i kafshëve të gjalla në Rrogozhinë, burim i infektimit të njerëzve nga sëmundjet zoonotike

Qato

KASH në tryezën sektoriale mbi ekonominë për problematikat në sektorin fiskal

Margarita

Mbështetje për gratë fermere në Elbasan

skema

KASH njofton të gjithë fermerët dheagrobiznesin se ofron asistencë teknike dhe këshillim për të aplikuar në skemat e subvencionit

Photo

KASH merr pjesë në “Forumin e Përbashkët të Prodhuesve Shqiptarë”

oraa

Skema e subvencioneve në bujqësi, Rrapaj: Kemi eksperiencë jo pozitive, mund të dështojnë

bruksel

Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar, në selinë e Parlamentit Europian në Bruksel, merr pjesë në takimin e dytë të forumit Euro – Mesdhetar (EURO + MED) “Për zhvillimin e Bujqësisë Sociale dhe Agrobiznesit”

fruta

Rrapaj: Importi zbeh prodhimin vendas

Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar